Blizanci su rešili da mami dođu glave

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci su rešili da mami dođu glave

Ovaj video je tragikomičan. Mlada mama iz Norveške pokušava da uspava svoje blizance, ali u različitim sobama. I taman kada jednog ušuška, drugi proviri kroz vrata. Onda njega vrati u sobu, ali prvi je već ustao. I tako u nedogled. Ako su oni tvrdoglavi, mama je još više, jer nije posustala do kraja.

Henrijeta je mama blizanaca Leona i Natanijela, koja ima problem sa njihovim uspavljivanjem. Kako je objasnila na Internetu, dečaci su do skoro spavali zajedno i to je funkcionisalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali onda je nastao problem. Naime, na krajnjem severu su bele noći, a dečaci zbog toga ne mogu da spavaju.

Prijatelji su joj predložili da decu stavi u odvojene sobe, pretpostavljajući da će im biti dosadno i da će na kraju zaspati. Mama je pristala na eksperiment, sumnjajući od početka u njega, zbog čega je i rešila da snimi taj pokušaj. I kao što je pretpostavila, uspavljivanje se pretvorilo u pravi "pakao".

Međutim, ostala je dosledna do kraja. A dečaci su bili podjednako tvrdoglavi kao i ona. Njihova upornost će vas nasmejati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.