„Blic“ vas vodi na film „Tamo i ovde“

Izvor: Blic, 10.Sep.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Blic“ vas vodi na film „Tamo i ovde“

Film našeg reditelja Darka Lungulova „Tamo i ovde” sinoć je pred punom bioskopskom salom premijerno prikazan u bioskopu u Tržnom centru „Ušće”, a već od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru.

Glavni akteri ove tople srpsko-američke priče jesu Branko (Branislav Trifunović), njegova devojka Ivana (Jelena Mrđa), majka Olga (Mirjana Karanović), njujorški muzičar Robert (Dejvid Tornton), njegova bivša devojka Rouz (Sindi Loper), taksista i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivanin brat Mirko (Goran Radaković), te „dobri duh Beograda” (Feđa Stojanović).

Radnja filma je sledeća: Propali muzičar Robert mora da se seli iz stana zbog neplaćene kirije. Simpatični momak Branko iz transportne službe dolazi da ga preseli. Njih dvojica se upoznaju i prave dogovor. Branko plaća Robertu da ode u Srbiju i oženi se sa njegovom devojkom Ivanom kako bi ona dobila američko državljanstvo. Robert pristaje, dolazi u Srbiju i pronalazi ljubav, ponovo pronalazi sebe"

Film je do sada postigao veliki uspeh na svetskim festivalima, osvojio nagradu na „Tribeca” festivalu u Njujorku, nagradu na Japanskom festivalu, zatim u Karlovim Varima i brojnim festivalima po Srbiji.

Uskoro će biti prikazan na mnogim festivalima širom sveta, a najbržih pet čitalaca koji se danas od 12 do 12.05 jave na telefon 011/333-46-66 dobiće po dve karte za projekciju filma „Tamo i ovde” večeras u 20.10 časova u bioskopu „Kolosej” u Tržnom centru „Ušće”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.