Blic: Vučić na Badnji dan u Crnoj Gori?

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jan.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Vučić na Badnji dan u Crnoj Gori?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će provesti Badnji dan sa Srbima pravoslavnim vernicima na severu Crne Gore, saznaje nezvanično "Blic".

Kako je taj list objavio, Vučić će uz blagoslov patrijarha Irineja prisustvovati nalaganju badnjaka i time pokazati da je to prilika da se "još jednom ukaže na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju srpskih svetinja i srpske crkve".

Izvor "Blica" je istakao da se, "ako zaista ode, ne očekuju Vučićevi politički govori, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se očekuje prisustvo ogromnog broja Srba iz Crne Gore".

Kako je ovaj dnevnik saznao, o ovome je bilo reči na sastanku predsednika Vučića i patrijarha Irineja pre nekoliko dana i tom prilikom Vučić je dobio Irinejev blagoslov za posetu Crnoj Gori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.