Bjelica: Idemo dalje, nećemo se opustiti!

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Idemo dalje, nećemo se opustiti!

Krilni centar reprezentacije očekuje da njegova ekipa ponovi dobru partiju i danas protiv Bosne i Hercegovine

Vratila se magija!

Nemanja Bjelica umalo da ostvari „dabl-dabl“. To govori koliko kvalitetnu partiju je odigrao, a koliko se borio najbolje pokazuje flaster na pocepanoj arkadi.

- Vrlo bitna pobeda, ali moramo što pre da je zaboravimo jer je ostalo malo vremena do sledeće utakmice, koja je još važnija. Ako izgubimo od Bosne i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hercegovine, onda ovaj trijumf neće ništa značiti - rekao je Nemanja Bjelica, a na pitanje kako je povređena arkada, odgovorio je:

- Ma dobro je.

Terorisao je Nenad Krstić sve litvanske centre, nije bilo leka za njegove poluhoroge i precizne šuteve s poludistance. Uzalud je Kazlauskas menjao čuvare, Krle ih je sve „stavio u džep“:

- Prva pobeda je uvek važna, ali moramo da pobedimo danas jer samo tako možemo da valorizujemo taj trijumf. S druge strane, važno je da smo uspeli da bacimo tako jakog rivala na kolena jer u našem timu ima mnogo debitanata koji nisu bili upoznati s tim kako izgleda igra na ovom nivou. Potrebno je samo da se dobro odmorimo pred meč s Bosnom i Hercegovinom.

Petrović: Centri najopasniji

Srbija danas igra s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, koja je podbacila na startu Evrobasketa.

Poraz od Letonije stigao je kao hladan tuš, a selektor Aco Petrović smatra da će njegov tim igrati bolje protiv Srbije.

- Nemamo vremena za tugovanje. Danas ćete možda videti novo lice Bosne i Hercegovine. Moramo da se okrenemo sebi i izvučemo pouke iz ovog poraza. Ako to uradimo, očekujem zanimljivu utakmicu. Krstić i Katić su najjače oružje Srbije - naglasio je selektor Petrović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bjelica: Idemo dalje!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Sep.2013

Krilni centar reprezentacije Srbije očekuje da njegova ekipa ponovi dobru partiju i danas protiv Bosne i Hercegovine..Nemanja Bjelica umalo da ostvari "dabl-dabl". To govori koliko kvalitetnu partiju je odigrao, a koliko se borio najbolje pokazuje flaster na pocepanoj arkadi."Vrlo bitna pobeda, ali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.