Bizarno: Pristao da robija za drugog!

Izvor: S media, 18.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: Pristao da robija za drugog!

Nemaština tera ljude na sve, pa i na to da pristanu da "preuzmu robiju" u zamenu za novac. Upravo ovakav slučaj dogodio se u Smederevu.

Zatvorski čuvari osumnjičeni za primanje mita

Kako izgleda život s one strane rešetaka?

Privatni zatvori u Srbiji - (ne)moguća misija (VIDEO)

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i Uprava Okružnog zatvora u Smederevu saopštili su da je M. S. pokušao da odsluži šestomesečnu zatvorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kaznu umesto Z. S.

Kako S media saznaje, radi se o Miodragu S. (56) iz Požarevca koji je uz novčanu nadoknadu pokušao da "uštedi šest meseci života" Zoranu S. (48) niz Vlaškog Dola. Početkom februara, Miodrag S. je otišao u smederevski zatvor na izdržavanje kazne za delo koje je počinio Zoran S. Prevara je otkrivena pošto je zatražena provera identiteta zatvorenika. Tada je ustanvljeno da je Miodrag S. iskoristio falsifikovana dokumenta osuđenog Zorana S.

"Blic" piše da je Miodrag S. za ovu uslugu od Zorana S. tražio i dobio 2.000 evra.

"Slučaj je predat Policijskoj upravi u Smederevu, dok je Miodrag S. priveden i odrđeno mu je policijsko zadržavanje, posle kog će biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu", navedeno je u saopštenju dostavljenom S media portalu.

(S media)

Foto: Gulliver

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.