Izvor: Blic, 14.Dec.2009, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši supružnici uhapšeni zbog pomirenja

Jedan bračni par u Španiji uhapšen je zato što je prekršio zabranu o približavanju na manje od 500 metara. Sud je tu meru doneo u septembru 2008. godine posle njihovog razilaska obeleženog svađama.

Posle burnog razlaza 2008. godine, sud je mužu zabranio prilazak supruzi na manje od 500 metara. Zabranjen mu je i svaki pokušaj stupanja u kontakt sa njom.

Međutim, prošlog meseca, posle brakorazvodne parnice koja je trajala više od godinu dana, vlasti su taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bivši bračni par "uhvatile" zajedno. I muškarac i žena su izjavili da su zatečeni zajedno zato što su to oboje želeli, ali vlasti za to pomirenje nisu pokazale razumevanje.

Kako su preneli španski mediji, muškarac je osuđen na šest meseci zatvora zbog kršenja sudske odluke, a njegova bivša supruga na četiri meseca zbog saučesništva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.