Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši srpski MMA borac izboden nožem u Viskonsinu (VIDEO)

NJU BERLIN - Policija u Nju Berlinu (Viskonsin) traga za dvojicom napadača koji su izboli bivšeg srpskog MMA borca Sašu Perkića dok ih je, u srijedu ujutro, sprečavao da ukradu njegov automobil.

Kako je saopštila policija, dva nepoznata lica su pokušala da ukradu Perkićev automobil "kia sol", te da ih je bivši MMA borac u tome sriječi, prilikom čega je zadobio povrede.

Perkić je rekao da je primijetio da mu se približava kombi i da je pomislio da će da prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pored njega, jer je išao velikom brzinom. Ali, pogriješio je, jer su putnici iz kombija odlučili da ukradu njegov automobil.

"Uhvatio sam jednog pljačkaša za ramena i bacio ga na tlo. Sjeo sam na njega i počeo da ga udaram, a onda sam osjetio udarce na svojim leđima. Najprije sam pomislio da me drugi napadač udara šakama, ali onda sam osjetio oštar bol u desnom ramenu i tada shvatio da me drugi napadač bode nožem", rekao je napadnuti Perkić.

Bivši MMA borac, u pokušaju da zaštiti svoju imovinu, zaradio je deset uboda nožem, a napadači su na kraju odustali od krađe, vratili se u svoj kombi i pobjegli.

Perkić je nakon pružene pomoći u bolnici, pušten na kućno liječenje.

"Ono što me ne ubije, čini me jačim. Još sam živ. Idem da vidim svoju djeci i moj automobil je još uvijek tu", kaže Perkić.

On dodaje da, uprkos povredama ramena i leđa, ne žali zbog onoga što je branio sebe i svoju imovinu, ali naglašava da je ipak naučio vrijednu lekciju.

"Nemojte da odustanete od svog automobila, ali pozovite policiju odmah, ako neko pokuša da ga ukrade", savjetuje srpski MMA borac.

Policija i dalje traga za napadačima, koji su opisani kaoAfro-amerikanci, obojica starosti oko 20 godina. Jedan od njih je imao crnu kapuljaču, dok je drugi nosio crni kaput.

Saša Perkić je bivši MMA borac, srpskog porijekla rođen u Sjedinjenim Američkim Državama. Poznat je pod nadimkom "Srpski ratnik".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) 10 UBODA U LEĐA: Srpski MMA borac izboden nožem u Americi

Izvor: Kurir, 19.Jan.2017

...Incident se dogodio u Nju Berlinu u državi Viskonsin, u ranim jutarnjim satima.."Video sam kombi, koji je išao velikom brzinom, pa sam očekivao da će samo proći Međutim, dvojica su izletela iz njega i pokušala da mi otmu auto", rekao je Perkić za lokalne medije..Naneli su mu čak deset uboda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.