Bivši pevač grupe Vorant pronađen mrtav

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2011, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pevač grupe Vorant pronađen mrtav

LOS ANĐELES -

Bivši pevač metal benda "Vorant" (Warrant) Džani Lejn pronađen je mrtav u jednom motelu u Los Anđelesu, prenele su agencije.

Telo Džanija Lejna, energičnog pevača poznatog po hitu „Cherry Pie", pronađeno je u četvrtak, saopštila je policija.

Uzrok smrti je nepoznat , ali sajt TMZ prenosi da je u sobi pronađena i prazna flaša votke kao i lekovi.

U saopštenju na svom sajtu, grupa „Vorant" navela je da je ožalošćena smrću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pevača.

"Džani je bilo važan deo naših života dugo vremena. Uvek ćemo biti ponosni na muziku koju smo zajedno stvarali", navodi se na sajtu.

Grupa "Vorant" poznata je po hitovima „Heaven", „Sometimes She Cries" i rok himni „Down Boys".

Zajedno s losanđeleskim bendom „Poison", grupa je bila deo hevimetal kruga poznatog kao „glam metal" koji je bio kombinacija neobičnih frizura, odeće i ponašanja i hevimetal zvuka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.