Bivši direktor GSP-a na čelu Kancelarije za vere

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor GSP-a na čelu Kancelarije za vere

Vlada Srbije danas je postavila Miletu Radojevića za direktora Kancelarije za vere što je samo ubrzalo njegov odlazak iz GSP koji je sam najavio pre nekoliko meseci.

Mileta Radojević: Iz GSP "Beograd" u vladinu kancelariju  

Radojević, sada već bivši direktor GSP "Beograd", preuzeće mesto prvog čoveka Kancelarije za saradnju sa crkvama i tradicionalnim verskim zajednicama, inače, organa koji preuzima nadležnost ministarstva vera, koje je postojalo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prošloj vladi.

Na mestu direktora GSP-a zamenio je partijskog kolegu Radosava Nikolića (SPS) krajem 2010.godine, a prethodno je bio član Gradskog veća.

Odlazak sa čela gradskog prevoznika najavio je još pre nekoliko meseci, kada je to saopštio gradskoj upravi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.