Bivša supruga pevača Ace Lukasa prijavila napad

Izvor: B92, 02.Sep.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša supruga pevača Ace Lukasa prijavila napad

Beograd -- Sonja Vuksanović, bivša supruga folk pevača Aleksandra Vukasnovića, poznatijeg kao Aca Lukas, prijavila je policiji da ju je pevač fizički napao u stanu.

Kako je nezvanično potvrđeno za B92, policija je oko 18h izašla na teren i uzela izjavu Vukasnovićeve, koja tvrdi da ju je, između ostalog, bivši suprug udario pesnicom u glavu. Policija nije privela pevača.

Beogradski mediji pišu da je Vuksanović nakon što je otišao iz stana u kojoj živi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegova bivša supruga sa ćerkom "otišao na aerodrom, jer ima nastup u inostranstvu".

Informacija o povredama Vuksanovićeve nema. Ona je odbila policijsku asistenciju, ali je zatim sama otišla u Urgentni centar.

Vuksanović je tokom večeri za "Blic" rekao da jeste došlo do "žučne svađe" sa bivšom suprugom nakon što je došao da vidi ćerku. On tvrdi da ga je Sonja Vuksanović "prva napala" tako što ga je gađala šoljicom za kafu, a zatim je on nju, kako kaže, "šutnuo u nogu".

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.