Biti čovek i kad je šljam na vlasti

Izvor: Danas, 13.Jul.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biti čovek i kad je šljam na vlasti

Trenutno najveća književna zvezda nemačkog jezika, Robert Zetaler ponovo se predstavlja publici u Srbiji, sada svojim romanom iz 2012. godine - Trafikant, zahvaljujući IK Booka i Ljiljani Ilić i Nataši Vukajlović Foscher, koje su ga prevele s nemačkog. Članak Biti čovek i kad je šljam na vlasti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva etapa leta oko sveta japanskim “Micubišijem” 1939. godine

Izvor: Danas, 14.Jul.2019, 07:31

Let japanskih avijatičara preko Tihog Okeana i izdavanje naloga britanskom konzulu da od japanskih vlasti zatraži zaštitu povodom borbe na mandžurskoj granici, glavne su vesti koje su zauzele naslovne strane dnevnih listova Vremena i Pravde 1939. godine. Članak Prva etapa leta oko sveta japanskim...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.