Bio najbliži narko bosu, a sada je u policiji

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio najbliži narko bosu, a sada je u policiji

Pekas je pravi preletač. Dugo je bio lojalan kolumbijskom narko bosu Sezaru Martinezu, a kada je njemu krenulo nizbrdo priključio se policiji. Doduše, ne baš svojom voljom.

Pekas odlično zna šta je kokain. Zato će sada pomagati policajcima da ga nađu

 

Pekas je zaplenjen prilikom hapšenja i konfiskacije imovine kolumbijskog narko bosa Sezara Martineza, poznatog kao Tiera.

 

Policija je rešila da "resocijalizuje" ovog simpatičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << psa i iskoristi njegovu bliskost sa svetom kokaina, zbog čega ga je ubacila u program obuke za policijske pse.

 

Svaki gazda koji dobro hrani je dobar gazda. To znaju i naši političari

 

Pekas pohađa šestomesečni policijski kurs u gradu Faktativa, posle kojeg će biti obučen za traganje za narkoticima i učešće u spasilačkim misijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.