Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bimal" otvorio vrata srednjoškolcima

BRČKO - Kao društveno odgovorna kompanija, fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal" pridružila se projektu "Volontiraj - kreditiraj 2016", koji organizuje Udruženje "Infohaus" iz Sarajeva.

U okviru projekta pet srednjoškolaca Poljoprivredne škole u Brčkom, smjer prehrambeni tehničar, obišlo je Agroindustrijski kompleks "Studen holdinga" i pogone kompanije "Bimal", gdje su se upoznali sa radom jedinog proizvođača jestivog ulja u BiH.

"'Bimal' svojim učešćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u ovom značajnom projektu nastoji da učvrsti svoju podršku prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a onda i prema cijeloj zemlji", rekla je Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija "Bimala". Inače, za Socijalni dan "Bimal" je prema planu projekta izdvojio finansijska sredstva koja su uplaćena u Fond "Socijalni dan".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.