Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bild najavio objavljivanje Vulfove telefonske poruke

BERLIN - Dan nakon televizijskog intervjua u kojem je predsjednik države Kristijan Vulf govorio o aferi vezanoj za privatni kredit i optužbama da je pokušao da cenzuriše rad medija, bulevarski dnevnik "Bild" najavio je da će objaviti sadržaj poruke koju je Vulf ostavio na telefonskoj sekretarici urednika ovog lista Kaja Dikmana (Kai Dieckmann).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILD ĆE OBJAVITI PRETEĆE PORUKE PREDSEDNIKA NEMAČKE

Izvor: Kurir, 05.Jan.2012

Kristijan Vulf pretio uredniku Bilda da ne objavi tekst o privatnom kreditu koji je uzeo za svoj stan..BERLIN - Dan nakon televizijskog intervjua u kojem je predsednik države Kristijan Vulf govorio o aferi vezanoj za privatni kredit i optužbama da je pokušao da cenzuriše rad medija, dnevnik Bild...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.