Bilbordi Srbije u Mostaru – to grad nije doživeo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilbordi Srbije u Mostaru – to grad nije doživeo

Predsednik Koordinacionog odbora Srba u Mostaru Dušan Golo ističe da će i poseta predsednika Srbije Mostaru i prisustvo srpskih kompanija na privrednom sajmu i bilbordi Srbije imati velike pozitivne efekte.

Golo za Tanjug kaže da je činjenica da je Srbija zemlja partner ovogodišnjeg sajma veoma bitna za Mostar i Srbe u tom gradu.

„Mislim da ovo srpski Mostar i Mostar kao grad, koliko pamtim, nije doživeo. Efekti će se pokazati posle završetka sajma", uveren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je on.

Golo ističe da je Srbija ovim uputila jednu veliku poruku kako srpskom narodu u Mostaru, tako i građanima drugih nacionalnosti.

On naglašava da je od ogromnog značaja što se po gradu nalaze bilbordi Srbije, i da će to zasigurno ostaviti uticaj na odnos Mostaraca prema Srbiji i Srbima.

Kazao je da je bio oduševljen utiskom koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostavio na svoju okolinu na mostarskom sajmu.

Ogroman broj ljudi na sajmu tražio je da se slika i razgovara sa Vučićem, za razliku od drugih državnika koji su prisustvovali otvaranju.

"Predsednik Srbije je bukvalno dominirao", ponosno govori Golo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.