Bijonse objavila snimak koncerta iz Beograda

Izvor: Politika, 25.Apr.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse objavila snimak koncerta iz Beograda

Pevačica Bijonse, koja je 15. aprila održala koncert u Beogradu, objavila je na svom sajtu kratki snimak nastupa u Kombank areni, u kome uz popularnu američku pop divu glavnu ulogu igra i oko 18.000 posetilaca. Video-klip traje minut i po i predstavlja najupečatljivije momente sa prvog koncerta sa njene nove turneje „Šou gospođe Karter”.

U izmontiranom video-spotu vide se: „izranjanje” pevačice iz bine na scenu, nekoliko odevnih kombinacija u kojima je nastupala, let sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << velike na manju binu putem sajle zakačene na kran, i čuju se delovi izvođenja hitova: „Run the World (Girls)” i „Love on Top (You’re the One I Love)”, uz emotivnu završnicu i baladu „Halo”. Čak i u 90 sekundi ovog video-spota može da se zaključi da je Bijonse (31) u Beogradu priredila muzičko-scenski spektakl.

Inače, za samo 24 sata od objavljivanja, ovaj video-klip imao je 300.000 pregleda samo na „Jutjubu”.

Popularna pevačica je još pred koncert u Beogradu objavila da će ceo koncert biti snimljen i da namerava da taj snimak iskoristi za naredni video-spot, ali i za film koji bi trebalo da objavi po završetku svog puta oko sveta koji će trajati godinu dana.

Posle Beograda, Bijonse je nastavila turneju koncertima u Zagrebu, Bratislavi, Amsterdamu i Parizu gde je pevala sinoć, a to će ponoviti i večeras.

objavljeno: 25.04.2013.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Beyonce postavila na internet kratak snimak sa koncerta u Beogradu (Video)

Izvor: Popboks, 25.Apr.2013

Američka pevačica Beyonce postavila je na internet kratak snimak sa koncerta u beogradskoj Kombank areni.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.