Bijelić na saslušanju u polciji

Izvor: Press, 14.Apr.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijelić na saslušanju u polciji

Bijelić, bivši direktor Agencije za investicije Marko Blagojević i još pet osoba saslušani su u subotu u okviru predistražnog postupka u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra, saopštila je tada Direkcija policije i Policijska uprava Beograd navodeći da se sumnja da je nezakonitim izborom ponuđača budžet Grada Beograda oštećen za oko šest miliona evra.

Lider DS Dragan Ðilas rekao je u subotu da niko iz njegovog tima u vreme dok je bio gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Beograda nije prekršio zakon, uključujući i Bijelića i Blagojevića.

"Ponosan sam na sve što sam uradio sa svojim timom i siguran sam da niko iz mog tima nije prekršio zakon i zahvaljujući tome Beograd danas izgelda kako izgleda", rekao je Ðilas, na konferenciji za novinare.

Bijelić je na konferenciji za novinare, koja je održana prošle sedmice, izjavio da je sve radio po zakonu i da je spreman da se odazove pozivu nadležnih organa, a imovinu uredno prijavljivao.

On je tada, povodom medijskih napisa da će biti uhapšen, rekao da nema potrebe da se u tabloidima najavljuje njegovo hapšenje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ PLJAČKE BEOGRADA: Đilasova ekipa u zatvoru!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 08:41

Policija odredila pritvor za Aleksandra Bijelića bivšeg menadžera grada i prvog saradnika Dragana Đilasa i još osam lica, zbog sumnje da su budžet oštetili za 6.000.000 evra..BEOGRAD - Čekaju tužioca...Aleksandru Bijeliću, bivšem gradskom menadžeru, desnoj ruci Dragana Đilasa, Marku Blagojeviću,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.