»Bijeli mantili« traže veće plate

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Bijeli mantili« traže veće plate

BUDIMPEŠTA - Više hiljada mađarskih zdravstvenih radnika protestovalo je u Budimpešti, tražeći veće plate.

Protest, jedan od najvećih ove godine, organizovan je u dvije grupe. Jedna grupa je bila obučena u bijelo, a druga u crno, kao znak teške situacije u kojoj se nalaze zaposleni u ovoj branši.

Demonstranti su marširali ulicama glavnog grada, prenosi Rojters.

Vlada desnog cventra premijera Viktora Orbana suočila se prošle godine sa brojnim protestima zbog politike koju vodi, te zatezanja odnosa sa Rusijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Protest mađarskih zdravstvenih radnika u Budimpešti

Izvor: Blic, 12.Maj.2015

Više hiljada mađarskih zdravstvenih radnika protestovalo je u Budimpešti, tražeći veće plate...Protest, jedan od najvećih ove godine, organizovan je u dve grupe. Jedna grupa je bila obučena u belo, a druga u crno, kao znak teške situacije u kojoj se nalaze zaposleni u ovoj branši. Demonstranti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.