Biciklista na trežnjenju u policiji

Izvor: B92, 30.Mar.2012, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista na trežnjenju u policiji

Gornji Milanovac -- LJ. J. (46) iz Gornjeg Milanovca zadržan je tokom noći u policijskoj stanici na trežnjenju, jer je vozio bicikl pod dejstvom alkohola.

Kako je rečeno u policiji, njega je saobraćajna policija sinoć zaustavila u Ulici kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu i posle alko-testa utvrđeno je da je vozio bicikl sa 1,32 promila alkohola.

Biciklista je odmah odveden u policijsku stanicu na trežnjenje, a danas pre podne je pušten.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio bicikl sa 1,32 promila alkohola u krvi

Izvor: Glas javnosti, 30.Mar.2012

GORNJI MILANOVAC - Biciklista iz Gornjeg Milanovca LJ. J. (46) zadržan je tokom noći u policijskoj stanici na trežnjenju, jer je vozio bicikl pod dejstvom alkohola...Kako je rečeno u policiji, njega je saobraćajna policija u četvrtak uveče zaustavila u ulici Kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu...

Nastavak na Glas javnosti...

Vozio pijan bicikl, zadržan na trežnjenju

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012

Biciklista iz Gornjeg Milanovca LJ. J. (46) zadržan je tokom noći u policijskoj stanici na trežnjenju, jer je vozio bicikl pod dejstvom alkohola...Kako je rečeno u policiji, njega je saobraćajna policija sinoć zaustavila u ulici Kneza Aleksandra u Gornjem Milanovcu i posle alko-testa utvrđeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.