Biće dobro ako bude manje od 20.000 mrtvih

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Biće dobro ako bude manje od 20.000 mrtvih"

Ujedinjeno Kraljevstvo će proći dobro ako epidemiju korona virusa završi sa manje od 20.000 mrtvih, kaže Stiven Povis, direktor Nacionalne zdravstvene službe.

On je na konferenciji za novinare u vladi rekao da u Londonu još nisu popunjene sve jedinice intenzivne nege, a da zdravstvene službe pripremaju više objekata za prijem pacijenata u kritičnom stanju, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

CRNA PROGNOZA SRUČNJAKA ZA VELIKU BRITANIJU: 20.000 MRTVIH će značiti da smo DOBRO PROŠLI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020

Ujedinjeno Kraljevstvo će proći dobro ako epidemiju korona virusa završi sa manje od 20.000 mrtvih, rekao je Stiven Povis, direktor Nacionalne zdravstvene službe danas...On je na konferenciji za novinare u vladi rekao da u Londonu još nisu popunjene sve jedinice intenzivne nege, a da zdravstvene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.