BiH uskače u hrvatski voz

Izvor: Kurir, 22.Nov.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH uskače u hrvatski voz

BEOGRAD - Bosna i Hercegovina bi uskoro mogla da obnovi svoju tužbu protiv Srbije! To je nagovestio pravni zastupnik te zemlje u sporu protiv bivše SCG Sakib Softić, koji je izjavio da odluka Međunarodnog suda pravde (MSP) u Hagu da se proglasi nadležnim za hrvatsku tužbu protiv Srbije otvara mogućnost da BiH zatraži obnovu procesa protiv istočnog suseda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Srbija da uputi kontratužbu protiv Hrvatske"

Izvor: Cafe.ba, 22.Nov.2008

Većina predstavnika srpskih parlamentarnih stranaka u Srbiji ocenila je da bi Srbija trebalo da podnese kontratužbu posle odluke Međunarodnog suda pravde u Hagu da se oglasi nadležnim za tužbu Hrvatske protiv Srbije. Sa tim se jedino ne slaže Liberalno-demokratska partija.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.