Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2020, 19:03

BiH dobija ekspertski i pravni tim za Trgovsku goru

SARAJEVO - Vijeće ministara BiH danas je, nakon više pokušaja, na sjednici u Sarajevu donijelo odluku o formiranju ekspertskog te pravnog tima koji će imati zadatak vođenja bh. strane u sporu s Hrvatskom u vezi s odlaganjem nuklearnog i radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori kod Dvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vijeće ministara BiH formiralo ekspertni i pravni tim za problem Trgovske gore

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2020

Na prijedlog Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine (BiH) u četvrtak, 29. oktobra je donijelo Odluku o imenovanju Ekspertnog tima za praćenje stanja i aktivnosti u vezi sa problematikom odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.