Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Policijska akcija na razbijanju auto mafije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u koordiniranoj akciji sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, započeli su u utorak navečer  akciju razbijanja organizirane kriminalne grupe koja se bavila kradjom automobile, saopćeno je danas. Prema pisanju pojedinih medija uhapšene su tri osobe sa Sokoca.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sokolac: Uhapšene tri osobe zbog organizovanog kriminala

Izvor: Blic, 09.Jul.2014

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA), u koordiniranoj akciji sa MUP-om Republike Srpske i MUP-a Kantona Sarajevo, na području Sokoca uhapsila je tri osobe osumnjičene za organizirovani kriminal u vezi s krijumčarenjem i teškom krađom. ..Policija sprovodi akciju radi dokumentovanja organizovanog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.