Bezobrazni snimatelj: Pogledajte šta je zumirao!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezobrazni snimatelj: Pogledajte šta je zumirao!

Na Kostariki neki takmičari morali su da "zasuku rukave" i rade bez obzira na sunce i vrućinu. Provokativne poze u kojima se nesvesno nađu, pojedini ljudi iz produkcije rialitija umeju to dobro da iskoriste!

Dok Stanija Dobrojević zabavlja gledaoce svojim svađama i tučama u "Survajveru", snimatelji na terenu zabavljaju se na svoj način. Jedan od njih iskoristio je priliku dok je starleta sekla drva da zumira jedan deo njenog tela. Cela situacija išla mu je na ruku, pa što da je ne iskoristi? Dobro je da je Stanija u top-formi, pa je "učvrstila" svoju guzu koja je ovoga puta bila "meta" jednog bezobraznog oka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.