Bez vode u delu Dušanove zbog havarije

Izvor: Megafon.co, 19.Feb.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode u delu Dušanove zbog havarije

JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Gornji Matejevac, ul. Majora Mišića bb. Voda na ulici, potrban je iskop u ulici Majora Mišića bb, u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (ulica Majora Mišića i okolne ulice).
– Ulica Cara Dušana br. 39. Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u delu Dušanove ulice, kod broja 39. Zbog intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Cara Dušana (10-ak domaćinstava), blizu mesta havarije.
– Ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 14. Kvar na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Tanasija Mihajlovića Španca, kod broja 14. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Tanasija Mihajlovića Španca.
– Donji Matejevac, ul. Padinska bb. Voda u šahti, potrebno je raskopavanje u Padinskoj ulici bb, u selu Donji Matejevac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Padinskoj ulici.
– Selo Cerje. Auto-cisterna za snabdrevanje žitelja sela Cerje pijaćom vodom biće prisutna na pomenutoj lokaciji do 15 sati.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 19. februara, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 11:00: delovi ulica Svetislava Jovanovića, Vukadina Jocića, 25. Maja i Dragoljuba Petrovića;
– od 08:30 do 12:00: deo Gornje Studene;
– od 09:00 do 10:00: deo Naselja Donje Vlase;
– od 09:00 do 13:00: deo Rujnika;
– od 09:00 do 14:00: delovi ulica Alekse Markišića, Zvorničke, Živorada Kostića Moravca, Kolubarske, Kurske i Vojislava Vučkovića;
– od 09:00 do 14:30: deo Rusne;
– od 09:00 do 15:00: delovi ulica Knjaževačke i Izvorske; deo Donjeg Međurova;
– od 12:30 do 14:00: deo Čukljenika.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za sredu, 19.februar, najavljuju zamenu sijalica na teritoriji opština Crveni Krst i Palilula. Planirano je i otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Jeronimovoj, Šumadijskoj i Mramorskoj. Postavljanje prinudnih usporivača brzine predviđeno je u ulicama Delijskoj i Petra Ranđelovića, kao i postavljanje stubića u ulici Đuke Dinića.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Radovi zatvorili CENTRALNE ULICE, prijavite sva OŠTEĆENJA

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2020

Nekoliko ulica u centralnom delu Vranja zatvoreno je za saobraćaj. Nadležni mole da se koriste alternativne saobraćajnice. Kako je saopštilo JP "Urbanizam i izgradnja grada Vranja", zbog radova na kolovozu, zatvorena je za saobraćaj ulica Kralja Milana od raskrsnice sa ulicom Narodnog heroja do...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.