Bez struje više od 1.000 domaćinstava u Čačku

Izvor: Studio B, 07.Feb.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje više od 1.000 domaćinstava u Čačku

Zbog ispadanja dalekovoda na teritoriji Čačka, 1.000 domaćinstava je bez struje, a usled kvara na trafostanici na području Lučana bez struje je je 30domaćinstava.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić je  rekao da bi kvarovi trebalo da budu otklonjeni u toku dana.

"Ekipe čačanske Elektrodistribucije su već na terenu i očekujemo da problemi sa isporukom električne energije budu brzo rešeni", rekao je Broćić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />Svi putni pravci na području Moravičkog okruga su prohodni, rekao je Tanjugu načelnik MUP Slobodan Jolović. "Svi putni pravci su prohodni, a sneg koji pada pretvara se u lapavicu i ne zadržava dugo na kolovozu", objasnio je Jolović.

Direktor JKP za grejanje "Čačak" Obrad Stevanović kaže da na toplotnoj mreži nema kvarova i da je grejanje potrošača uredno.

"Ukoliko bude jakih mrazeva stanove ćemo grejati cele noći, a gasa i mazuta imamo dovoljno", naveo je Stevanović. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.