Bez protesta kod Skupštine, saobraćaj se odvija normalno

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez protesta kod Skupštine, saobraćaj se odvija normalno

Na društvenim mrežama se prethodnih dana širio poziv da se vozači nezadovoljni cenama goriva okupe u 17 sati kod Skupštine Srbije i tu blokiraju saobraćaj. Međutim, tokom dana stiglo je obaveštenje da će saobraćaj u tom delu biti zatvoren zbog praćenja utakmica SP u fudbalu. Trenutno, nema nikakvog protesta, a saobraćaj se odvija bez zastoja.

Na društvenim mrežama se prethodnih dana širio poziv da se vozači nezadovoljni cenama goriva okupe u 17 sati kod Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbije i tu blokiraju saobraćaj u znak protesta. Međutim, tokom dana stiglo je obaveštenje da će saobraćaj u tom delu biti zatvoren zbog praćenja utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu.

Saobraćaj oko Skupštine, Trga Nikole Pašića, od kraja Bulevara Kralja Aleksandra do Terazija i deo Dečanske do Terazijskog tunela biće zatvoren od 14 do 20 sati zbog praćenja utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu, rečeno je ranije danas u obaveštenju.

Saobraćaj je nešto pre 17 sati bio zatvoren u tim ulicama, ali je nakon toga odblokiran.

Na Trgu Nikole Pašića stoji video bim, ali kako se pretpostavlja, zbog kiše koja pada u Beogradu, za sada nema nikakvog prenosa prvenstva.

Reporterka N1 nije primetila ni protest koji je prethodnih dana najavljivan na društvenim mrežama.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.