Bez otvorenih pitanja između Srbije i Gruzije

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez otvorenih pitanja između Srbije i Gruzije

Prvog dana učešća delegacije Srbije na Generalnoj skupštini UN, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se u Njujorku sa ministarkom inostranih poslova Gruzije Majom Pandžikidze.
Obe strane izrazile su zadovoljstvo zbog činjenice da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u bilateralnim odnosima ne postoje otvorena pitanja i izrazile spremnost za njihovo dalje unapređenje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministar Dačić će naredne godine, u svojstvu predsedavajućeg OEBS, posetiti Gruziju.

Gruzijska strana predložila je da se prilikom narednog susreta razmotri mogućnost potpisivanja više bilateralnih sporazuma, među kojima su sporazum o ukidanju viza na službene i dilpomatske pasoše i sporazum o transportu robe i putnika, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.