Izvor: Danas, 01.Sep.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez ograničenja izvoza pšenice u Makedoniju

Srbija bi od danas trebalo bez ograničenja da izvozi pšenicu u Makedoniju, a brašno od nedelje 15. septembra. Kako je najavilo Ministarstvo trgovine Srbije, 2. septembra prestaje da važi deo makedonske Uredbe koji sprečava uvoz pšenice iz Srbije, dok deo koji se odnosi na brašno prestaje da važi 15. septembra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Od danas bez ograničenja izvoza pšenice u Makedoniju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2013, 07:43

Srbija bi od danas trebalo bez ograničenja da izvozi pšenicu u Makedoniju, a brašno od nedelje 15. septembra...Kako je najavilo Ministarstvo trgovine Srbije, 2. septembra prestaje da važi deo makedonske Uredbe koji sprečava uvoz pšenice iz Srbije, dok deo koji se odnosi na brašno prestaje da važi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.