Bez grejanja zbog hitne popravke kvara

Izvor: Megafon.co, 08.Jan.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez grejanja zbog hitne popravke kvara

Zbog hitne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane Krivi vir, od 10 sati biće obustavljena isporuka toplotne energije korisnicima na adresama Svetosavska, Jeronimova i Milentijeva. Ponovna isporuka toplotne energije na ovim adresama očekuje se u toku dana.
„Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara, uz maksimalne napore da korisnici u najkraćem mogućem vremenskom roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << dobiju kvalitetnu isporuku toplotne energije“, kažu iz Toplane.
Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja će i danas biti korisnici na adresama Dušanov bazar i  Mije Petrovića 4 i 4a.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog kvara nekoliko ulica kod Nišavskog keja bez grejanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jan.2019

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Krivi vir”, od 10 sati prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima u Svetosavskoj, Jeronimovoj i Milentijevoj...Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na sanaciji kvara,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.