Bez granica sa Andrejem - Ptičji raj i mačji grad

Izvor: N1 televizija, 15.Dec.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez granica sa Andrejem - Ptičji raj i mačji grad

Kuala Lumpur. Glavni grad Malezije. Spoj modernog i tradicionalnog, miks raznih kultura i religija. Pored brojnih poznatih znamenitosti, u njemu se nalazi i najveći ptičji park na svetu sa preko 3000 vrsta.

Sa druge strane, za razliku od Kuala Lumpura gde su svi u nekoj stalnoj jurnjavi, Andrej je bio i u Kučingu, gradiću mačaka na Borneu koji se smatra jednim od najlepših u jugoistočnoj Aziji.

O serijalu:

 Kroz objektiv kamere avanturista i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima. Traga za retkim biljnim i životinjskim vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, ali i one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi. U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Emisiju gledajte u nedelju, 17. decembra od 17.30h.

1. Filipinski vremeplov

2. Manilska favela

3. Mesečeva dolina

4. Život s vulkanom

5. Španski biser Filipina

6. Tajne visećih kovčega- zašto mrtve sahranjuju na nepristupačnim liticama

7. Zeleno parče raja - pirinčane terase pod zaštitom UNESCO

8. Bez granica sa Andrejem: Šamanski ritual

9. Bez granica sa Andrejem: Vulkan Majon - stidljivi div

10. Povratak Robinzona - 1. deo

11. Povratak Robinzona - 2. deo

Izvor: N1

12. Povratak Robinzona - 3. deo

13: Povratak Robinzona - 4. deo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.