Bez dokaza u umešanost Rusije u obaranje aviona

Izvor: RTS, 23.Jul.2014, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez dokaza u umešanost Rusije u obaranje aviona

Američki obaveštajci tvrde da nema dokaza da je Moskva direktno umešana u obaranje malezijskog aviona na istoku Ukrajine.

Prema navodima Asošijeted presa, putnički avion "Malejža erlajnza" je oboren raketom "sa -11" zemlja-vazduh koju su ispalili "proruski separatisti".

Međutim, američki obaveštajci ocenjuju da je Rusija "stvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uslove" za obaranje, naoružavši proruske borce.

Prema navodima obaveštajaca, koji su insistirali na anonimnosti, nema dokaza da su ruski stručnjaci bili prisutni kada je raketa ispaljena i da su proruski raketaši obučavani u Rusiji.

Zaključili su da je avion najverovatnije oboren greškom.
Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez dokaza o umešanosti Rusije u obaranje aviona

Izvor: RTS, 23.Jul.2014

Američki obaveštajci tvrde da nema dokaza da je Moskva direktno umešana u obaranje malezijskog aviona na istoku Ukrajine. ..Prema navodima Asošijeted presa, putnički avion "Malejža erlajnza" je oboren raketom "sa -11" zemlja-vazduh koju su ispalili "proruski separatisti"...Međutim, američki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.