Betmen nekada protiv Betmena sada! Šta je bolje?

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betmen nekada protiv Betmena sada! Šta je bolje?

Današnji filmovi su sa upotrebom visoke tehnologije ili bez nje, daleko agresivniji i napadniji. Pogledajte kako je izgledao prvi film o Betmenu, a kako izgleda poslednji i sve će vam biti jasno.

Filmska industrija se jeste drastično promenila i kada bi se danas snimali neki od velikih filmskih hitova poput "Top gana", on bi bio potpuno drugačiji.

Najbolji primer za to su dali rimejci "Totalnog opoziva" i "Robokapa". Najnovije verzije skoro uopšte nisu nalik originalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osim možda po imenima.

Kada je serija "Betmen" pre nekoliko decenija i u prošlom veku počela sa emitovanjem, Pingvin, Žena mačka i Džoker su bili samo smešni pantomimičari.

Danas su oni kompleksni psihološki likovi, sociopate i zli do srži, koji prolaze kroz različite faze.

U ostalom, pogledajte kako to izgleda kad se uporedi.

VIDEO> Betmen - nekad i sad:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Betmen nekada protiv Betmena sada! Šta je bolje?

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Današnji filmovi su sa upotrebom visoke tehnologije ili bez nje, daleko agresivniji i napadniji. Pogledajte kako je izgledao prvi film o Betmenu, a kako izgleda poslednji i sve će vam biti jasno.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.