Olakšice za dokumenta poplavljenih

Izvor: B92, 23.Maj.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olakšice za dokumenta poplavljenih

Beograd -- Oglašavanje ličnih isprava i drugih dokumenata nevažećim biće besplatno za građane sa poplavljenih područja, saopštio je danas "Službeni glasnik RS".

Ovo javno preduzeće je, "uvažavajući preporuku Vlade Republike Srbije", donelo odluku da se "građani sa područja zahvaćenih poplavama u maju 2014. oslobađaju plaćanja troškova oglašavanja ličnih isprava i drugih dokumenata nevažećim u Službenom glasniku RS", navedeno je u saopštenju.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je u sredu da će to ministarstvo predložiti vladi da se građanima koji su u poplavi izgubili lična dokumenta omogući dobijanje novih bez naknade.

Time će, kako je izjavio, država pokazati odgovornost jer građani u nevolji treba da dobiju što više olakšanja u situaciji u kojoj se nalaze.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Besplatno oglasite nevažeća dokumenta

Izvor: Mondo, 23.Maj.2014

Javno preduzeće "Službeni glasnik" saopštilo je danas da će građanima sa poplavljenih područja omogućiti da lične..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.