Besplatni štandovi proizvođačima sokova i voća

Izvor: Šumadija Press, 28.Jun.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni štandovi proizvođačima sokova i voća

Proizvođači voća i sokova imaće priliku da predstave svoje proizvode kupcima u Roda Megamarketu na besplatnim štandovima. Poziv za učešće je otvoren do 5.jula.

Agrobiznis magazin, u saradnji sa Roda Megamarketima i uz podršku Udruženja novinara za poljoprivredu AGROPRESS, organizuje Sajam proizvođača sokova i voća,  11. i 12. jula 2015. godine, u zgradi Roda Megamarketa u Kragujevcu.

Svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << proizvođači sokova i voća koji žele da predstave svoje proizvode i budu deo manifestacije, treba da se jave Svetlani Kovačević na i-mejl: Svetlana.kovacevic@agrobiznismagazin.rs, ili na telefone 011/405-2117 i 060/071-2360.

Svaki izlagač će imati svoj izlagački štand veličine 185 x 90 i dve stolice, a učešće na sajmu je  potpuno besplatno. Zbog ograničenog broja izlagača, svi zainteresovani proizvođači treba da se prijave što pre, kako bi obezbedili mesto.

Rok za prijavu je 5. jul, a radno vreme sajma je od 8 – 20 sati.

Manifestacija će u isto vreme biti održana i u Novom Sadu.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.