Besplatni pregledi u VMC u Beogradu, Nišu i N.Sadu

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni pregledi u VMC u Beogradu, Nišu i N.Sadu

U Beogradu, Nišu i Novom Sadu danas se obavljaju besplatni pregledi u vojnomedicinskim centrima U Beogradu, Nišu i Novom Sadu danas se obavljaju besplatni pregledi u vojnomedicinskim centrima. Pregledi su organizovani od 8 do 14 sati u Vojnomedicinskom centru u Beogradu, Vojnoj bolnici Niš i Vojnomedicinskom centru Novi Sad.PROČITAJTE JOŠ: Besplatni pregledi napunili ordinacije Za preglede građana angažovane su internističke grane medicine, hirurgija, radiologija, odeljenja fizikalne medicine, biohemije i stomatologije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Više od 400 besplatnih pregleda u Vojnoj bolnici

Izvor: JUGpress.com, 18.Nov.2017

NIŠ..Na inicijativu Uprave za vojno zdravstvo Miinistarstva odbrane besplatni pregledi građana danas su po prvi put organizovani u Vojnoj bolnici u Nišu...Tokom prepodneva više od 400 pacijenata iz Niša I celog juga Srbije  primljeno je I pregledano na internoj klinici, kardiološkom, gastroenterploškom,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.