Besplatna kartica i poklon kredit

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna kartica i poklon kredit

Srpski operater mobilne telefonije u Austriji MTEL Austria i bečko udruženje Privileg pokrenuli su letnju akciju.

Prilikom promocije u prostorijama Privilega ukazano je da se u ovom udruženje ili preko njega može dobiti MTEL Austria SIM kartica besplatno, sa dva evra kredita na njoj, a dodatno se uz svaku aktivaciju dobija Roaming 500 dodatak kao poklon.

Inače, nudi se i akcija gratis Roaming 500 za nove pripejd korisnike.

Ukoliko planirate u zavičaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovog leta, sada je pravo vreme da postanete korisnik MTEL Austria jer uz aktivaciju startnog pripejd paketa na poklon se dobija Roaming 500 tarifni dodatak. Taj dodatak sadrži besplatnih 500 minuta/SMS-ova/500 megabajta, koje ovog leta korisnici mogu da iskoriste kada se nalaze u EU, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Inače, ova ponuda je ograničena i traje samo do 31. avgusta.

Iz MTEL Austria poručuju svima koji leto žele da provedu u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori da budu bezbrižni jer će im godišnji odmori proteći bez troškova rominga.

"Uživajte na moru, ili posetu zavičaju, uz komunikaciju bez granica, koju vam omogućava MTEL Austria ", poručuje srpski operater u Austriji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.