Besplatna CarGo Batler usluga Shop&Drop u Galeriji Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 15:02

Besplatna CarGo Batler usluga Shop&Drop u Galeriji Beograd

Korisnici CarGo aplikacije, od sada mogu da uživaju u još jednoj povoljnosti.

CarGo Batler, nova opcija u CarGo aplikaciji za dostavu, nakon restorana proširila je svoju ponudu besplatnom uslugom Shop&Drop za sve posetioce Galerije Beograd. Nakon kupovine u ovom šoping centru, CarGo Batler će doneti porudžbinu do bilo koje beogradske adrese u odabrano vreme.

Usluga će funkcionisati krajnje jednostavno. Nakon predaje kesa osoblju tržnog centra, porudžbine će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti zapakovane, skeniraće se bar kod Galerija Belgrade aplikacije i preko CarGo Batlera biće poslate na bilo koju beogradsku adresu u odabrano vreme.

Prema rečima direktora kompanije CarGo Technologies Vuka Guberinića, Batler će raditi ekspresno jer će porudžbine stizati istog dana u roku od dva sata.

- CarGo je još jednom pokazao kako tehnologija u trenutku krize može da pomogne ljudima da žive i funkcionišu jednostavno i bezbedno. U prvoj fazi smo krenuli sa dostavom iz restorana, a kao što smo najavili Batler će nastaviti da širi svoju uslugu. U narednom periodu omogućićemo dostavu i iz marketa, butika, apoteka i sa sajtova - rekao je Guberinić.

Guberinić je rekao da je pokretanjem Batler servisa, CarGo uposlio 200 ljudi, a će do kraja godine uposliti još 300 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.