Besplatan avio prevoz za humanitarce i smeštaj za evakuisane

Izvor: Prva.rs, 21.Maj.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan avio prevoz za humanitarce i smeštaj za evakuisane

Jedna od najvećih niskotarifnih aviokompanija u ovom delu Evrope, saopštila je da nudi besplatan prevoz spasilaca i radnika registrovanih humanitarnih organizacija iz Evrope prema Bosni i Hercegovini i Srbiji.
Humanitarne organizacije koje ovog meseca žele da pošalju spasilačku pomoć u ove zemlje mogu da se jave “Wizz Airu” na email adresu: communications@wizzair.com, kako bi rezervisali aviokarte, u skladu sa raspoloživim mestima, saopšteno je iz ove aviokompanije, koja će osigurati >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << besplatne povratne karte za bilo koju svoju liniju od evropskih gradova do Beograda i Tuzle.
"Sa velikom pažnjom i zebnjom pratimo dešavanja u obje zemlje i ovom prilikom izražavamo najiskrenije saučešće porodicama čiji su najbliži nastradali, rekao je Danijel de Karvalo iz “Wizz Aira”. On je dodao da će ova kompanija rado učestvovati i u drugim humanitarnim akcijama kako bi se potrebna pomoć dopremila žrtvama poplava u Srbiji i BiH.
Takođe, privremeni besplatni smeštaj evakuisanih ljudi na području Srbije, BiH i Hrvatske, ponuđen je na sajtu airbnb.com. Ovde najugroženija lica mogu da pronađu besplatan smeštaj širom navedenih država.
Pročitajte još: Kako su društvene mreže pomagale za vreme poplava!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.