Besmisleno prebacivanje u privremene bolnice pred istek kućne izolacije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 16:36

Besmisleno prebacivanje u privremene bolnice pred istek kućne izolacije?

Epidemiolog Predrad Kon ocenio je danas da ljude, kojima za dan dva ističe kućna izolacija, nema potrebe prebacivati u privremene bolnice.

"Neko će reći da to nije u redu i da je država jasno rekla šta treba da se poštuje", dodao je on.

Kon je, na konferenciji za štampu, upitan da li se ljudi iz kućne izolacije prebacuju u privremene bolnice, podsetio da je svojevremeno bio stav da se ne diraju oni koji su pred sam kraj kućne izolacije, jer bi to bilo besmisleno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ako su na samom početku kućne izolacije nije nemoguće da će biti pozivani. Država je dala odluku. Kada je odlučeno da svi idu u izolaciju nema pregovaranja, a sve što mi pričamo je neka vrsta pregovaranja, rekao je on na pitanje kakva je procedura, te da li se takvi pacijenti samoinicijativno javljaju ili ih neko obaveštava", kaže Kon.

Kon je ponovio da je njegov stav da je, ako je nekome ostalo dva dana kućne izolacije, besmisleno prebacivanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.