Bešlić: Ne mogu da pevam zbog visokog pritiska

Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešlić: Ne mogu da pevam zbog visokog pritiska

Nevoljama Halida Bešlića još uvek se ne nazire kraj. Najpopularniji bosanski folk pevač trenutno muku muči sa visokim pritiskom i šećerom. Sve je krenulo po zlu 10. marta, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći ozbiljno povredio glavu i izgubio vid na desnom oku.



Po izlasku iz kome rešio je da se bori za život i podvrgne se komplikovanim operacijama ne bi li povratio vid. Međutim, ni vrhunski belgijski oftamolog Karl Klaus nije uspeo da mu spase desno oko. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Za vreme rehabilitacije u Fojnici Bešlić je pao u depresiju. Pod uticajem ove podmukle bolesti pomišljao je i na najgore. Srećom, u teškim trenucima beznađa dragocena mu je bila ljubav i pažnja supruge Sejde i sina Dina, koji se nisu odvajali od njega.

Nedavno se vratio iz Nemačke gde je kod vrhunskih stručnjaka obavio još neke važne preglede, ali se u Sarajevu nastavio njegov hod po mukama.

- Hvala bogu, najgore je prošlo i sada se psihički puno bolje osećam. Ali fizički nisam dobro. Sada su me napali visok šećer i pritisak. Pijem puno tableta, prepušten sam rukama najboljih lekara i verujem da ću uz njihovu terapiju prebroditi i ove zdravstvene nedaće - rekao je Halid.

Bešlić je ispričao i to da je zbog nagomilanih zdravstvenih problema još prerano za povratak na scenu, ali da će se čim malo ojača posvetiti svom privatnom biznisu jer ne može da dozvoli da njegovi zaposleni i njihove porodice trpe zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja.

Vlasnik hotela, benzinske pumpe i uvoznik energetskog pića BQ kaže:

- Nakon nesreće bio sam daleko od svih dešavanja, pa se sada trudim da sve vratim na svoje mesto i da biznis proširim i doteram do perfekcije - ispričao je Halid.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.