Berluskonijeva Rubi sanja da postane nova muza Vudija Alena

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskonijeva Rubi sanja da postane nova muza Vudija Alena

RIM - Karima Marug, Berluskonijeva "bunga-bunga" devojka, poznatija kao Rubi Srcelomka, kaže da joj je dosta skandala i da želi da se oproba na filmu, piše list Korijere dela sera. Rubi poslala pismo Vudiju Alenu

Mlada Marokanka je čak poslala pismo Vudiju Alenu u kojem mu poverava da joj samo umetnost, posebno njegova, vraća samopouzdanje i želju za životom.

Kao dokaz da pristupa ozbiljno glumačkoj karijeri, Rubi navodi da je videla sve njegove filmove na DVD-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da su joj se posebno dopali "Banane" iz 1971. i "Ljubav u Baseloni" iz 2008.

Ona je pozvala reditelja da je kontaktira kada ponovo dođe u Evropu, kako bi uz čaj razgovarali o njenoj "profesionalnoj budućnosti".

"Ne možete da zamislite koliko sam zavidela Karli Bruni kada je snimala u vašem filmu u Parizu. Želela sam da budem na njenom mestu! Šta to prva dama Francuske ima što ja nemam? Ona je samo osoba koja ima više sreće u životu.

Rođena je bogata i vitka, a ja sam morala da se za sve izborim sama", navodi u svom pismu atraktivna striptizeta.

Povezane vesti: Na pomolu optužnice protiv trojice Berluskonijevih ljudi Berluskoni plaćao plastične operacije “bunga bunga” devojkama?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskonijeva Rubi sanja da postane nova muza Vudija Alena

Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Maj.2011, 01:04

Karima Mahrug, Berluskonijeva "bunga-bunga" devojka, poznatija kao Rubi Srcelomka, kaže da joj je dosta skandala i da želi da se oproba na filmu, piše list Korijere dela sera. Mlada Marokanka je čak poslala pismo Vudiju Alenu u kojem mu poverava da joj samo

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.