Berluskonijev avion vraćen iz predostrožnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskonijev avion vraćen iz predostrožnosti

RIM -

Avion Ratnog vazduhoplovstva Italije kojim je premijer Silvio Berluskoni putovao za Brisel, vratio se danas u Italiju sa pola puta zbog problema na staklu u pilotskoj kabini, rekao je portparol premijera.

Italijanska novinska agencija Ansa javila je da je posada aviona primetila mehurić na prozoru sa strane kopilota na Erbasu A319,i da su se zabrinuli da bi staklo moglo da pukne.

Portparol premijera rekao je agenciji AP da je avion bio nad Cirihom kada je problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << primećen i da su piloti iz predostrožnosti odlučili da se vrate u Italiju gde je avion sigurno sleteo na milanski aerodrom Linate.

Premijer i njegovi pomoćnici ušli su u Milanu u drugi avion koji će ih odvesti do Brisela gde se održava samit Evropske unije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.