Berluskoni ponovo u bolnici

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 14:06

Berluskoni ponovo u bolnici

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni danas je ponovo završio u bolnici zbog posledica kovida 19, i to deset dana nakon što je otpušten iz bolnice.

Berlusconi (84) je noćas primljen u milansku bolnicu "San Raffaele", potvrdili su izvori iz njegove stranke "Forza Italia".

Iz iste je bolnice izašao 1. maj nakon tri nedelja lečenja, takođe sanirajući posledice dugog kovida, kojim se zarazio još u septembru prošle godine. Tada je oboleo od teške plućne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << infekcije uzrokovane novim koronavirusom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni ponovo završio u bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2021

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni danas je ponovo završio u bolnici zbog posljedica virusa korona, jedva deset dana nakon što je otpušten iz bolnice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.