Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni plaćao »zaštitu« mafiji

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni plaćao je velike sume novca sicilijanskoj mafiji sredinom sedamdesetih godina prošlog vijeka, da on i članovi njegove porodice ne bi bili oteti, saopštio je italijanski apelacioni sud.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni plaćao reket Koza nostri

Izvor: Mondo, 24.Apr.2012

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni plaćao je velike sume novca sicilijanskoj mafiji sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, da on i članovi njegove porodice ne bi bili oteti.

Nastavak na Mondo...

Koza nostra reketirala Berluskonija

Izvor: B92, 25.Apr.2012, 02:25

Rim -- Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni sredinom sedamdesetih plaćao velike sume novca sicilijanskoj mafiji da njega i članove njegove porodice ne otmu...Zaštita od Koza nostre "nije bila besplatna", navodi se u saopštenju i dodaje da je medijski magnat bio žrtva iznude, preneo je Rojters...„Berluskoni...

Nastavak na B92...

Berluskoni plaćao reket

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Apr.2012

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni plaćao je reket sicilijanskoj mafiji da bi zaštitio sebe i svoju porodicu od otmice sredinom 70-ih godina. Iz najvišeg italijanskog žalbenog suda saopšteno je da je Berluskoni „plaćao velike sume novca sicilijanskoj mafiji" kako bi se zaštitio i...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.