Berenis Marlou pokazala šta je prava Bond devojka

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berenis Marlou pokazala šta je prava Bond devojka

Berenis Marlou je čest gost crvenih tepiha širom sveta od kako je pre nedelju dana počela promotivna turneja novog filma o Džejmsu Bondu "Skyfall", a ova lepotica zavodi svojim izgledom na svakom koraku.

Na premijeri filma "Skyfall" sinoć u Berlinu Berenis je zadivila prisutne u dugoj sirena haljini čuvenog dizajnera Elija Saba.

"Nikada nisam maštala o tome da budem Bond devojka, ali sam svakako sanjala da se jednog dana nađem u nekom od filmova o Džejmsu Bondu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izjaila je jednom prilikom te dodala da je svoj lik u filmu pokušala da učini ne tako tipičnom Bond devojkom.

"Potpuno sam ostavila po strani sve ono što Bond devojka navodno treba da bude jer sam želela da ona bude stvarno ljudsko biće i jedinstveni karakter", objasnila je Berenis, a ako je suditi po rekordima koje "Skyfall" obara u bioskopima širom sveta, francuska lepotica je itekako tome doprinela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.