Berane: Obezbijeđene cisterne neispravnom vodom za piće

Izvor: SandzakPress.net, 04.Maj.2021, 16:04

Berane: Obezbijeđene cisterne neispravnom vodom za piće

Iz JP Vodovod saopštili su da su odustali od snadbijevanja vodom cisternama iz Rožaja, nakon što je utvrđeno da ni tamošnja voda nije ispravna. Kako su kazali, ni u jednom gradu u okruženju Berana voda nije ispravna za piće. Zbog naglog topljenja snijega došlo je do zamućenja vode sa gradskog izvorišta Merića vrelo ispod Bjelasice, a stepen zamućenja danas je toliki da se voda upotrebljava samo za tehničke svrhe. The post Berane: Obezbijeđene cisterne neispravnom vodom za piće appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Voda i dalje neispravna za piće

Izvor: SandzakPress.net, 04.Maj.2021

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Dodali su da za danas nema planiranih radova niti najavljenih isključenja. The post Voda i dalje neispravna za piće appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.