Beogradski vodovod: Stabilizovano vodosnabdevanje Urgentnog centra

Izvor: Beta, 03.Nov.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski vodovod: Stabilizovano vodosnabdevanje Urgentnog centra

Stabilno vodosnabdevanje Urgentnog centra ponovo je uspostavljeno danas oko 12.30, pošto je prethodno došlo do prekida izazvanog kvarom na vodovodnoj cevi u Pasterovoj ulici, saopštilo je Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija. Navodi se da je za ostale potrošače koji su zbog kvara ostali bez vode, normalizacija vodosnabdevanja predvidjena do 22 časa. "Na predmetnom delu vodovodne mreže, koja je stara 50 godina, nije bilo većih defekata tokom prethodnih godina", stoji u saopštenju. Urgentni centar je jutros ostao bez vode zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici u centru Beograda pa je ta zdravstvena ustanova primala samo pacijente sa hitnim stanjima. Pacijenti su tokom problema sa vodosnabdevanjem, upućivani u KBC "Zemun" i "Dr Dragiša Mišović".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Urgentni centar ne prima pacijente, pukla cev u Pasterovoj

Izvor: Danas, 03.Nov.2019

Urgentni centar obustavio je danas prijem pacijenata, zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici u centru Beograda. Članak Urgentni centar ne prima pacijente, pukla cev u Pasterovoj se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Stabilizovano vodosnabdevanje Urgentnog centra

Izvor: RTS, 03.Nov.2019

U beogradskom Urgentnom centru ponovo je, oko 12.30, uspostavljeno stabilno vodosnabdevanje, nakon pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici. . Do prekida je došlo usled kvara na vodovodnoj cevi, prečnika 250 milimetara,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.