Beogradske fontane od utorka ponovo rade

Izvor: Kurir, 15.Apr.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradske fontane od utorka ponovo rade

U rad će najpre biti puštene fontane koje se nalaze u centralnim delovima grada, a planira se da u narednih sedam dana počnu da rade sve beogradske fontane

BEOGRAD - Manifestaciju "Dani Beograda" dodatno će ulepšati i rad beogradskih fontana, koje će ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", s dolaskom lepog vremena, ponovo pustiti u rad sutra, 16. aprila.

Po nalogu Uprave za vode Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, u rad će najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biti puštene fontane koje se nalaze u centralnim delovima grada, a planira se da u narednih sedam dana počnu da rade sve beogradske fontane.

One koje će prve ulepšavati Beograd su na Trgu Nikole Pašića, "Devojka sa krčagom" u Pionirskom parku, ispred Kulturnog centra i "Vrelo" u Knez Mihailovoj ulici, Šest vodoskoka kod Narodne skupštine, kao i fontana kod Glavne pošte.

Sledeće srede u rad će biti puštena i rekonstruisana fontana "Mladost", koja se nalazi na platou ispred Muzeja "25. maj". Beogradske fontane radiće do 15. oktobra, kada "odlaze" na zasluženi zimski odmor do proleća.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.