Beogradska nedelja umetnosti startuje u julu

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska nedelja umetnosti startuje u julu

BEOGRAD - Beogradska nedelja umetnosti (BNU), održaće se od 3. do 10. jula i biće ispunjena programima iz različitih umetničkih oblasti. Od 3. do 10. jula održava se BNU

Generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Naftna industrija Srbije, a projekat će biti realizovan uz podršku Kancelarije za mlade Grada Beograda, Opštine i Kancelarije za mlade Novi Beograd.

Otvaranje Beogradske nedelje umetnosti biće održano na Trgu Republike, 3. jula sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 20 sati.

U saradnji sa UK Parobrod, 4. jula u 21 sat biće organizovan Film Street, letnji bioskop, na uglu Palmotićeve i Milutina Bojića.

Mladi modni dizajneri će imati priliku da prijave svoje radove za učešće na modnoj reviji Young Walk koja će se održati 5. jula u Domu Omladine.

Miša Obradović, Lara Milanović i Dejan Despotović činiće žiri, koji će odlučiti ko je najperspektivniji mladi dizajner.

Pobednik kao nagradu dobija realizaciju svoje autorske revije, koja će sledeće godine otvoriti BNU.

Svi oni koji se bave fotografijom mogu učestvovati u stvaranju izložbe BEOGRADicikliraj koja će predstaviti fotografije dobrih i loših primera arhitekture i životne sredine u Beogradu, a poznati stručnjaci učestvovaće u pet radionica, saopštio je organizator.

Povezane vesti: Beogradska nedelja umetnosti od 3. do 10. jula Otvoren konkurs za Festival ekološkog filma Dobitnik "Cezara" za najbolji film na Festu 4. marta Ovako izgleda Beograd bez šminke Otvoren festival "Slobodna zona"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počinje letnja sezona otvorenih bioskopa... za dž!

Izvor: TvojPortal.com, 20.Jun.2011, 18:24

20.06.2011.. Kancelarija za mlade Gradske uprave Beograda i ustanova kulture "Parobrod" organizovaće besplatne bioskope na otvorenom na nekoliko lokacija u prestonici tokom leta, najavljeno je danas iz Gradske uprave.. . . Cvetni trg, Kalemegdan, park Manjež, Skadarlija, Kosančićev venac, Ulica...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.